Евангелска съборна църква - Смирненски

В тази църква ние проповядваме Христос, покланяме се на Отец и сме осветени чрез Светия Дух. Ние сме общност, която се събира, за да се покланя на Бог и да общува заедно. Ние сме църква под ръководството на Евангелска съборна църква в Пловдив. Участваме и в част от дейностите в пловдивската църква, която се намира на ул.Лейди Странгфорд 21. Тези дейности включват мъжки събрания, младежко служение и летни събирания като пикници и екскурзии.

Нашата цел е да събираме хората заедно за Божията слава. Църквата Смирненски, подобно на района на Смирненски, е разнообразна общност, състояща се от много различни групи хора. Българският народ посреща англоговорящи хора от цял свят, като в местните медицински университети дори се преподава на английски език. Църквата е двуезична, като богослужението се извършва на български и английски език. На всяка служба се участват и преводачи, за да сме сигурни, че всеки може да разбере думите на нашето богослужение. Неделното богослужение е от 18:00 ч. Поканени сте да присъствате и на съботното вечерно библейско изучаване на английски език от 18:30 до 20:00 часа. Елате и се присъединете към нас за време на общение преди и след службата, където можем да се опознаем малко по-добре на чаша чай или кафе.

Ние вярваме, че хората трябва да „дойдат такива, каквито са“, така че вие решавате дали да се облечете официално или не. Всеки е добре дошли тук.

Контакти

Адрес: ж.к. Христо Смирненски, ул. "Царевец" 9, Пловдив +359 882 480 711

Адрес

Ул. “Лейди Странгфорд” № 21
4000 Пловдив

Контакти

Имейл: info@ecc-plovdiv.com
Тел: +359 878 450 011